Krisztus Urunk földi élete után kb. 400 évvel az emberiség kritikus történelmi pontra jutott. Akkor Atilla, a „Nagy Király" mentette meg a helyzetet „Isten Ostora" szerepének felvállalásával. Jézus születése után 1000 körül (ezredforduló!) ismét hasonló helyzet alakult ki. Akkor Szent István felajánlása volt a megmentő. A harmadik alkalom most van! A három az Isteni Hármasság száma! TISZTA, ŐSZINTE, BÁTOR, ÉS JOBBÍTANI VÁGYÓ MAGYAR SZÍVEKRE, IGAZ EMBEREKRE VAN SZÜKSÉG hozzá! Nem véletlenül van a Pantokrátor, Jézus Urunk, a Magyar Szent Koronán! Nem véletlen Jézus Urunk „helye" sem a Koronán: az „Általa, Vele, és Benne" gondolatát fogalmazza meg az igen képies elhelyezés! Beavató Szent Korona! – A Magyar Nép végigjárta már a „beavatás" Keresztútját. Trianonnal az utolsó lépés is megtörtént.Az Égi Vezetés leveszi most a koporsófedelet: életképesen lépünk-e a világba?

Életképesnek lenni, az Isten kezét megfogni annyit jelent: Becsülettel, gerincességgel vállalni azt, mi munkánk és alázattal fejet hajtani: „Vezess engem Uram, legyen, ahogy Te akarod!" – Erőszak helyett lelkierővel élni, harcot, háborút nem kezdeményezni, de bátran kiállni az Igazság mellett. - És végül minden tettet, de kivétel nélkül mindent átitatni a tiszta szeretet örömével. – Isteni vezetést így kaphatunk: csakis a szeretet méltóságának megőrzésével! A magyar nép Isten által rendelt feladata,hogy a gőg az erőszak, és a hatalmi törekvések kiengeszteléséreaz Istenben való Hitet, Bizalmat és az Isteni Vezetés elfogadásátbemutassa a világnak!Bemutassa, és megmutassa, amit ősidők óta szívében hordott tudásként őriz: Merre van az Igaz Otthon, merre van az Égi Haza!Ne csak mondjuk és büszkélkedjünk, hogy milyen „Szent Koronánk" van, hanem fogadjuk is el azt a hatalmas Isteni Kegyelmet, ami munkát, kitartást, nehézségek megoldását és felajánlást egyaránt jelent, de ugyanakkor a feladathoz mért komoly fejlődést is magában hordozza.

Ezt először mindenki csak egyénileg teheti meg, szívében az Isteni Vezetést, útmutatást kérve, tiszta szándékkal, erős akarattal Hozzá igazodva. És a Királyok Királya majd összehangolja, EGY AKARATTÁ igazítja a Hozzá hű szíveket! Bízzunk Benne, és Boldogasszony Édesanyánkban! Hittel, Reménnyel, Szeretettel! Ha Isten Irgalma és Kegyelme felénk fordul, akkor a Nemzetünk, a Magyar Nép megmenekül!

Így legyen! Imádkozzunk!

 

000.png